انتقادات و پیشنهادات سوالات و مشکلات کاربران مكاتبه با گروه مديريت
انجمن پايان نامه ها بخش درخواست مقاله مجله الكترونيكي انجمن
بهترين كاربران هفته (به زودي) بهترين مديران هفته ( به زودي) جايزه ويژه ماه (به زودي)

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آموزش پخت بورک با یوفکا

  1. #1
    کاربر فعال
    گوسفند زبل آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,611
    پسندیده
    142
    مورد پسند : 323 بار در 165 پست
    حالت من : Ashegh

    آموزش پخت بورک با یوفکا


    برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانهها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید ...
    مواد لازمماست نصف پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    نمک 1قاشق مرباخوری
    آرد به میزان لازم
    کره یا مارگارین نرم 125 گرم

    مواد میانی:

    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    پیاز 2عدد
    برنج پخته( کته شده) نصف پیمانه
    جعفری ساطوری مقداری
    روغن 1پیمانه
    نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
    پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانهها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
    این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیوارههای قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
    اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.


    شاهد مرگ غم انگیز بهارم چه کنم
    ابر دلتنگم اگر زار نبارم چه کنم
    نیست از هیچ طرف راه برون شد ز شبم
    زلف افشان تو گردیده حصارم چه کنم
    از ازل ایل و تبارم همه عاشق بودند
    سخت دلبسته ی این ایل و تبارم چه کنم
    من کزین فاصله غارت شده ی چشم تو ام
    چون به دیدار تو افتد سرو کارم چه کنم
    یک به یک با مژه هایت دل من مشغول است
    میله های قفسم را نشمارم چه کنم


  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات برای شما
    تاریخ عضویت
    همین الان !
    محل سکونت
    توی انجمن
    نوشته ها
    یه عالمه



     

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
طراحی توسط: مرجع حرفه ای ویبولتین
انجمن دانشجویان ایران در یک سال اخیر به وضعیت مقاله در ایران کمک شایانی کرده است.این انجمن هم اکنون به مرجع مقاله در ایران تبدیل شده است. از بودن در جمع صمیمی دانشجویان ایرانی لذت ببرید.
ارتباط با ما در مورد انجمن ارتباط با در مورد مارکت ورود به مدیریت انجمن ایمیل مدیریت انجمن : irdoc.net@gmail.com
تلفن همراه: 0933333333
تلفن ثابت: 00000000-0511

آیدی یاهو:
انتخاب كاربر برتر ماه انجمن دانشجويان ايران