انتقادات و پیشنهادات سوالات و مشکلات کاربران مكاتبه با گروه مديريت
انجمن پايان نامه ها بخش درخواست مقاله مجله الكترونيكي انجمن
بهترين كاربران هفته (به زودي) بهترين مديران هفته ( به زودي) جايزه ويژه ماه (به زودي)

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: آزمایش های مربوط به کریستالیزاسیون در مراحل تولید شکر از چغندر قند

  1. #1
    همكار سابق
    shokufe آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    فارسان
    نوشته ها
    2,004
    پسندیده
    1,035
    مورد پسند : 1,290 بار در 432 پست
    حالت من : Khoonsard

    آزمایش های مربوط به کریستالیزاسیون در مراحل تولید شکر از چغندر قند

    نمونه برداری و آماده سازی پخت ها و پساب ها :

    نمونه برداری پخت ها،پساب ها،لیکوراستاندارد،کلرس ها،آفینه و ملاس:

    نمونه برداری از پخت ها از مالاسکور یا سردکن انجام میگیرد.نمونه را بایستی در ظرف درب دارریخت تا از تبخیر آن جلوگیری شود زیرا تبخیر آب نمونه باعث خطا در نتیجه آزمایش خواهد شد.در صورتی که از سردکن ها نتوان نمونه برداری کرد بهتر است از پخت ها در شروع و خاتمه تخلیه ماگما نمونه گیری شود(زیرا مقادیر کریستال در شروع و خاتمه تخلیه ماگما مختلف است)


  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات برای شما
    تاریخ عضویت
    همین الان !
    محل سکونت
    توی انجمن
    نوشته ها
    یه عالمه



     

  3. #2
    همكار سابق
    shokufe آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    فارسان
    نوشته ها
    2,004
    پسندیده
    1,035
    مورد پسند : 1,290 بار در 432 پست
    حالت من : Khoonsard
    تعیین درصد قند پخت ها :
    دستگاه ها و وسایل مورد نیاز :
    دستگاه پلاریمتر
    ترازو
    کاغذ صافی
    بشر
    بالن حجمی 100سی سی
    قیف
    اسپاتول
    میاد مورد نیاز و طرز تونین آن نمونه پخت یک به یک
    محلول استات سرب غلیظ
    آب مقطر


    روش آزمایش:
    درصد قند پخت ها به روش پلاریمتری تعیین می شود. از نمونه پخت1:1مقدار 26گرم به یک بالن 100سی سی منتقل نموده و پس از افزودن5تا 6سی سی استات سرب غلیظ با آب مقطر در دمای 20 درجه سانتیگراد به حجم رسانده پس از مخلوط کردن نمونه را صاف و در دستگاه پلاریمتر ریخته می شود.

    ویرایش توسط shokufe : 10-29-2012 در ساعت 20:08

  4. #3
    همكار سابق
    shokufe آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    فارسان
    نوشته ها
    2,004
    پسندیده
    1,035
    مورد پسند : 1,290 بار در 432 پست
    حالت من : Khoonsard
    تعیین ماده خشک پخت ها
    دستگاهها و وسایل مورد نیاز :
    ترازو
    رفرکتومتر
    بشر
    ترمومتر
    مواد مورد نیاز و طرز تهیه آن ها:
    نمونه پخت1: 1
    آب مقطر

    روش آزمایش :
    ماده خشک پخت ها به روش رفرکتومتری تعیین میشود.ماده خشک نمونه رقیق شده به نسبت 1:1 بوسیله رفرکتومتر در دمای 20درجه سانتیگراد اندازه گیری میشود.چون نمونه به نسبت 1:1رقیق شده نتیجه را بایستی 2برابر کرد.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
طراحی توسط: مرجع حرفه ای ویبولتین
انجمن دانشجویان ایران در یک سال اخیر به وضعیت مقاله در ایران کمک شایانی کرده است.این انجمن هم اکنون به مرجع مقاله در ایران تبدیل شده است. از بودن در جمع صمیمی دانشجویان ایرانی لذت ببرید.
ارتباط با ما در مورد انجمن ارتباط با در مورد مارکت ورود به مدیریت انجمن ایمیل مدیریت انجمن : irdoc.net@gmail.com
تلفن همراه: 0933333333
تلفن ثابت: 00000000-0511

آیدی یاهو:
انتخاب كاربر برتر ماه انجمن دانشجويان ايران